Fòrum dels barris

                                              El dijous 12 de setembre inicia l’itinerari formatiu que facilitarà la feina                                         de les organitzacions comunitàries de Tarragona

Amb l’objectiu d’oferir eines que facilitin la gestió i el treball de les organitzacions comunitàries, la Comunalitat Urbana de Tarragona programa el seu tercer itinerari formatiu. En aquesta ocasió les sessions estan pensades per a facilitar la gestió de dos aspectes que generen més dificultat per a les entitats: comunicar i gestionar econòmicament les organitzacions. 

Les dues primeres sessions se centraran en la comunicació com a aspecte important per a la transformació en positiu, però que moltes vegades es deixa de banda per no tenir les capacitats necessàries per a la seva implementació. L’itinerari començarà amb una formació sobre cartelleria fàcil a l’eina digital Canva. Després tindrà lloc una sessió més profunda sobre la gestió de la comunicació interna. Aquestes càpsules seran impartides per expertes en comunicació d’El Far Cooperatiu.

Les següents sessions estan enfocades a explicar de manera senzilla la gestió econòmica d’una entitat, des de com fer pressupostos i factures, com s’ha de custodiar aquesta documentació fins a la factura digital, una gestió que serà implementada al país en els propers anys. Les sessions seran de dues hores durant la tarda. Tot l’itinerari està conformat per sis tallers, una sessió cada mes per facilitar l’assistència de les persones participants.